Wintergarten i Berlin og i Aalborg

I oktober måned kan man opleve Berliner-stemning i Aalborg. Det er Aalborg Kongres- og Kulturcenter, som har fået forestillingen Made in Berlin fra Wintergarten til Aalborg, og det skulle være første gang, at et show fra Wintergarten vises andre steder.

Men indtil den 21. september kan I opleve det i Berlin. Og det kommer sikkert igen senere, for i de sidste års tid har det været på programmet.

Showet er en blanding af akrobatik, sang, dans og teater til musik af Marlene Dietrich, David Bowie og Peter Fox – fra 1920’er og til idag. Sådanne show nærmer sig også lidt cirkus og lidt cabaret. Det er altid festligt og fornøjeligt og fantastisk at se, hvad artisterne kan.

Wintergarten har sit navn efter det legendariske etablissement, der fra 1880-1944 lå ved Bahnhof Friederichstrasse, og hvor navne som Mistinguett, Yvette Guilbert, klovnene Grock og Charlie Rivel, udbryderkongen Houdini samt en af Tysklands største revykunstnere Otto Reutter  har stået på scenen (links til Wikipedia). Teatret blev tilintetgjort under bombningen af Berlin. I 1992 fik Berlin igen sit Wintergarten, nu beliggende i Potsdamer Strasse 96, og dette sted er nu selv blevet en legende.

Læs mere om showet Made in Berlin og andre kommende shows på http://www.wintergarten-berlin.de/. Her kan I selvfølgelig også booke billetter og bestille menu, hvis I vil spise før forestillingen.

Skriv gerne en kommentar