Blogindehaver, Kirsten Andersen

Aften Friedrichstr.Indehaver af bloggen berlin-nyt.dk er Kirsten Andersen, Kongens Lyngby …og så ofte som muligt i Berlin.

Træffes på mail@berlin-nyt.dk

Min interesse for tysk kultur og kærlighed til byen Berlin er incitamentet til jævnligt at bringe små nyheder om, hvad der sker i hovedstædernes hovedstad.
Uddannelse: korrespondent i tysk, fransk og engelsk, BA i tysk og filosofi.

Berlin-nyt.dk er en personlig blog, drevet af passion for byen Berlin. Det er helt gratis at følge bloggen og at få tilsendt berlin-nyts indlæg som mail eller abonnere på dem som RSS. Download en RSS-reader og skriv https//berlin-nyt.dk/feed når du skal vælge RSS indhold.

De nyheder og tips, som bliver bragt på berlin-nyt.dk er helt og holdent udvalgt efter redaktørens personlige interesser og formåen i forhold til, at bloggen er ren hobbyvirksomhed.

Berlin-nyt.dk bestræber sig selvfølgelig på at være nøjagtig med information og modtager gerne kommentarer med berigtigelser, hvis der skulle være fejloplysninger. Læserne skal være opmærksom på, at links i ældre artikler kan være uaktuelle. I øvrigt bør læsere altid tjekke links for evt. ændringer i et arrangement.

2 tanker om “Blogindehaver, Kirsten Andersen”

 1. Kære Mette,
  Tak for din kommentar. Det er dejligt at vide, at du har glæde af mine tips.
  Jeg skrev nogle få indlæg om Hamborg i forbindelse med at jeg besøgte byen i september sidste år. Jeg tror denne er den mest interessante for dig: https://berlin-nyt.dk/hamborg-den-flinke-pige-i-klassen/.
  Jeg kan anbefale dig at downloade app’en fra Hamburg Tourismus GmbH – den giver et indtryk af, hvad der er at opleve, når man kommer. Vend tilbage, når du skal rejse, hvis jeg skal hjælpe med at finde noget til dig. Fortæl også gerne, hvad du specielt er interesseret I.
  Mange hilsner Kirsten

 2. Kære Kirsten.
  Jeg har i nogle år med stor interesse fulgt Berlin- Nyt og været meget glad for tips og tricks.
  Nu vil vi gerne udvide vores rejseaktivitet til også at omfatte Hamburg.
  Jeg mener du for noget tid siden også skrev om netop Hamburg men jeg har ikke kunnet finde det på Berlin-Nyt.
  Vil du anvise mig hvor og hvordan? Hvis muligt?
  Med venlig hilsen
  Mette Friis-Hansen

Skriv et svar