Påskeferie i Berlin

Berlin er for mange helt givet rejsemål her til påskeferien. I Berlin er der generelt mange kultur-tilbud, og her til påske bliver der lige skruet lidt ekstra på knappen.

Et klik på Classictic.com giver f.eks. en række gode forslag til klassiske påskekoncerter: Johannes Passion i Berliner Dom og Konzerthaus, koncerter med rundvisning i Bode Museum, Händels Messias i Berliner Dom, Musikalsk Easter Parade i Konzerthaus, Jazzfestival og Classic meets Jazz i Philharmonie plus meget mere. Kig selv en tur ind på Classictic.com og find en god koncert til ferien og bestil billetter.

For museer og udstillinger er det en god fidus at gå ind på museumsportal.de (mest kulturhistoriske museer) og smb.museum.de (mest kunstmuseer), så er man dækket godt ind med museer. Skal man ud i krogene, må man ind på berlin.de’s side med museer fra a-z. På berlin.de har de også været så venlige at sortere en liste ud, der viser museer med gratis entré.

Hvis I tager et tjek på disse lister, har I et godt udgangspunkt at vælge efter. Mange af museerne er velegnet til at tage børn med. Det store hit for børnene lige nu er nok det Museum für Naturkunde, hvor der for tiden er to store dinosauerskeletter udstillet.

Det var lige nogle hurtige links, så I kan komme igang med at planlægge påsketuren. Hvis I ikke har bestilt rejsen endnu, vil jeg anbefale happydays.nu, som er et kør-selv rejsebureau. Bruger i banneret her i sidepanelet, får I lidt rabat på prisen.

God påsketur.