Om berlin-nyt

Hvorfor er Berlin så interessant?

Ikke blot de store kulturelle institutioner og byens historie gør byen til en turistmagnet. Nybyggeri efter murens fald og restaurering af bygninger, som i nogle tilfælde griber helt tilbage til efter slutningen af 2. verdenskrig pågår til stadighed.

Der er en mangfoldighed af nationaliteter i byen, hvilket gør, at der foregår en rivende udvikling på alle felter. Der er store flotte varehuse og det myldrer frem med små specialbutikker og servicevirksomheder.  Der er modemesser, it-messer, bilmesser, fødevaremesser, m.m. Der er store sportsbegivenheder som Berlin-marathon, seksdagsløb, fodbold på Olympia Stadion, ishockey osv.  Der er store koncerthuse, operaer og teatre, hvor verdensstjerner står på scenen hver aften, og der er små scener med specialgenrer for enhver interesse.

Der er altid sket noget nyt og dukket en ny attraktion op, hver gang man besøger byen. Og der er altid en ny udstilling i vente på byens mange og mangfoldige museer.

Berlin-nyt prøver at følge med i det hele.

Berlin-nyt ønsker at være reklamefri. Således er betalte gæsteindlæg ikke en mulighed. Derimod er Berlin-nyt åben for at bytte links, når det er relevant. For en ordens skyld gør jeg opmærksom på, at bannerne i højre side ikke er reklamer. De er alle ment som en service til Berlin-nyt’s læsere, og i alle tilfælde har Berlin-nyt tilladelse fra samarbejdspartnerne/virksomhederne til at indsætte linket på Berlin-nyt.

Læg mærke til publikationsdatoen, når I læser tidligere indlæg. I de ældre indlæg vil indholdet selvsagt være forældet, når det handler om datosatte begivenheder og udstillinger. Når jeg alligevel lader indlæggene blive, skyldes det, at der ofte også er generel information om emnet for indlægget.

I vil også støde på, at nogle links ikke længere fungerer i de ældre indlæg. Bær over med det. Det er for stort et arbejde, at slette links indlæggene, og nogle gange kan de være en ledetråd til at finde frem til det ønskede.

Redaktør, Kirsten Andersen

Aften Friedrichstr.Kontakt: mail@berlin-nyt.dk

Min interesse for tysk kultur og kærlighed til byen Berlin er incitamentet til jævnligt at bringe en lille nyhed om, hvad der sker i hovedstædernes hovedstad.

Pensioneret, korrespondent i tysk, fransk og engelsk, BA i tysk og filosofi. Hyppigheden af indlæg er indrettet efter aktuelle emner, 4 små børnebørn i nærheden, motion og fritidsinteresser.

Skriv gerne en kommentar