Om berlin-nyt

Hvorfor er Berlin så interessant?

Ikke blot de store kulturelle institutioner og byens historie gør byen til en turistmagnet. Nybyggeri efter murens fald og restaurering af bygninger, som i nogle tilfælde griber helt tilbage til efter slutningen af 2. verdenskrig pågår til stadighed.

Der er en mangfoldighed af nationaliteter i byen, hvilket gør, at der foregår en rivende udvikling på alle felter. Der er store flotte varehuse og det myldrer frem med små specialbutikker og servicevirksomheder.  Der er modemesser, it-messer, bilmesser, fødevaremesser, m.m. Der er store sportsbegivenheder som Berlin-marathon, seksdagsløb, fodbold på Olympia Stadion, ishockey osv.  Der er store koncerthuse, operaer og teatre, hvor verdensstjerner står på scenen hver aften og der er små scener og musikclubs med specialgenrer for enhver interesse.

Der er altid sket noget nyt og dukket en ny attraktion op, hver gang man besøger byen. Og der er altid en ny udstilling i vente på byens mange og mangfoldige museer.

Berlin-nyt.dk prøver at følge med i det hele.

P.S. For en ordens skyld gør jeg opmærksom på, at bannerne i højre side ikke er reklamer. De er alle ment som en service til berlin-nyt’s læsere, og i alle tilfælde har berlin-nyt.dk tilladelse fra samarbejdspartnerne/virksomhederne til at indsætte linket på berlin-nyt.dk.

Berlin-nyt.dk i pressen:

Nordjyske 1.11.2013, Frii  sektion, side 9  Bidt af Berlin

Nordjyske 2.4.2011: Berlin-nyt i nye omgivelser

Nordjyske  29.11.2009: Hun passer Berlin fra Skalborg

 

Redaktør, Kirsten Andersen

Aften Friedrichstr.Træffes på tlf. +4529670077 eller mail@berlin-nyt.dk

Min interesse for tysk kultur og kærlighed til byen Berlin er incitamentet til hver dag at bringe en lille nyhed om, hvad der sker i hovedstædernes hovedstad.

Berlin-nyt.dk er min hobby. Til livets ophold har jeg et fast fuldtidsjob. Derfor bliver hyppigheden af udgivelser svingende alt efter, hvad min tid tillader. Uddannelse: korrespondent i tysk, fransk og engelsk, BA i tysk og filosofi.

Send gerne en kommentar til berlin-nyt her:

Skriv gerne en kommentar