Troldmanden fra Oz igen i Komische Oper

Staatsballet Berlin opfører igen Troldmanden fra Oz i Komische Oper her slut i april måned, nærmere betegnet på tirsdag den 30 april. Forestillingen opføres herefter også nogle aftener i maj og juni måned.

Det er en forestilling som er egnet til børn og unge (fra 6 år), men forældre skal ikke være bange for at kede sig.  Jeg har set Staatsballett opføre Snehvide på Deutsche Oper. Det var også var en forestilling for børn – og den var fuldt egnet til voksne også. Jeg har også set Romeo og Julie med Staatsballett samme sted – den var for voksne og det var også en kæmpe oplevelse.

Balletten her – Troldmanden fra Oz – har musik af  Schostakowitsch (hans dejlige Jazz, Ballet- og filmmusik), så man må ikke forestille sig musikken og sangen ”Somewhere over the Rainbow” fra den dejlige film med Judy Garland. Men handling og personer er det samme – Doroty, Bliktud, Fugleskræmsel og Løven og alle de oplevelser de går igennem.

Læs mere om forestillingen på Komische Opers hjemmeside.

Billetter skal bestilles på Staatsballet’s hjemmeside, hvor der også ligger en lille film –  det ser ud til at være en meget flot opsætning.

Skriv gerne en kommentar