Sejltur med temaåret Zertstörte Vielfalt

Temaåret Zerstörte Vielfalt har jeg skrevet om flere gange – I kan evt. læse tidligere indlæg ved at søge i søgefeltet eller efter kategori.

Det har mest været i forbindelse med udstillinger under temaåret, at jeg har skrevet om det. Nu har jeg set, at det også er muligt at få en sejltur med Zerstörte Vielfalt som tema. Især her i sommer er det en rigtig dejlig oplevelse at se Berlin fra vandet, og at man så også kan få lidt historisk viden puttet på, er jo bare fint. De to skibe Kreuz As og Nostalgie, som sejler denne tur, er veteranskibe og er så at sige øjenvidner fra den periode, turen fortæller om.

Det er faktisk en genial idé Reederei Wolff har fået, og det er det eneste rederi, som tilbyder den slags ture. På Reederei Wollfs hjemmeside er det skitseret, hvilken rute skibene sejler, det kan I selv kigge nærmere på – men jeg kan da se, at det er en flot tur. På hjemmesiden er det også angivet, hvordan I kommer til Reederei Wolff, hvor der både er afgang og ankomst med skibet. Turene sejles kun om fredagen kl. 14-17 . Det er kun i år og kun indtil 4. oktober. Det er en certifiseret guide (tysksproget), som fortæller om seværdighederne og deres tilknytning til temaet undervejs.

Så vidt jeg kan se på vejmeldingerne skulle den kommende weekend egne sig fint til sådan en sejltur.

Læs mere på Reederei Wolffs hjemmeside.

Skriv gerne en kommentar