Peter Jablonski i Konzerthaus

Berlin International Music Festival 2012 fortsætter helt indtil 25. august. Der er mange gode musikalske oplevelser at få med, som jeg tidligere har skrevet om.

Den 16. august kan man f.eks. opleve pianisten Peter Jablonski i Konzerthaus på Gendarmenmarkt. Jeg har en CD (Decca) med ham, hvor han spiller valse af Chopin – og han spiller ganske dejligt. Peter Jablonski er trods det østeuropæisk-klingende navn født i Sverige og har fået sin musikalske uddannelse på konservatoriet i Malmö og Royal College of Music i London. Jablonski har fået en international karriere og er en højt anerkendt pianist, der ofte spiller recitals og er med på festivaler over hele verden (noter på Chopin-CD’en)

På koncerten den 16. august er der ikke Chopin på programmet. Koncerten har titlen Ballader og Blues – og på programmet er Liszt, Grieg, Gershwin, Copland og Barber. Det lyder nu også som et spændende program.

I kan købe billetter på Classictic.com – og der kan I forøvrigt også søge andre koncerter. Søg efter dato eller kunstner.

Se hele programmet for resten af festivalen på Konzerthaus.de

Skriv gerne en kommentar