Nordische Botschaften – efterårsprogram

Nordische Botschaften – Ambassaderne for Norge, Danmark, Sverige og Finland har en række kulturelle arrangementer i deres Felleshuset – faciliteter, som de er fællres om, og hvor man også kan få sig noget at spise i åbningstiden. Der er lige kommet nyhedsbrev med efterårets arrangement, og det ser interessant ud. Jeg har trukket en lille håndfuld arrangementer ud, som jeg ville gå efter, hvis det passede med ophold i Berlin. Et af dem kommer faktisk til at passe, hvis der ikke kommer en koncert i vejen – nemlig præsentation af bogen Dannebrog gegen Hakenkreuz. Der Widertand in Dänemark 1940-1945.

Ellers begynder det den 9. august kl. 19.30, hvor der et arrangement om Fluxusbevægelsen i Danmark. Det er Eric Andersen og Jens Brincker, derpå engelsk fortæller om Fluxus. Det er gratis at deltage, men man skal tilmelde sig på mail – adresse kan ses på den pdf, som jeg henviser til i slutningen af teksten.

Den 14. oktober er der musik på programmet. Det er stjerneviolinisten Anne Sophie Mutter, der spiller sammen med Trondheim Solisterne  i Philharmonie – altså ikke i ambassadens lokaler. Se nærmere i pdf-filen.

Den 26. november  er der så bogpræsentationen af Dannebrog gegen Hakenkreuz. Der Widerstand in Dänemark 1940 –1945. Og det kan jo nok være interessant at være med til.

Et sidste arrangement jeg vil fremhæve er et Månedens-bog-arrangement med den norske forfatter Anne B. Ragde11. december. Det var hende, der skrev Berlinerpoplerne, som NRK har produceret en helt formidabel god TV-serie efter. Månedens bog er hendes nyeste Jeg skal gøre dig så lykkelig, som forventes at udkomme i Danmark til september.

 Kig selv hele programme på pdf’en fra Nodische Botschaften

Skriv gerne en kommentar