Ny pladeforretning og Plattenladenwoche

Her i ugen er der åbnet en ny pladeforretning i Berlin. Forretningen hedder Old School, og navnet er sigende. Det er en forretning med rådgivning og personlig betjening. Det er nemlig ikke alle, der stiller sig tilfreds med at købe musik digitalt, som teksten på berlin.de helt rigtigt siger.

Åbningen var timet til at finde sted under Plattenladenwoche. Plattenladenwoche er et dejligt ord – det ligger godt i munden. Og det dækker også over en rigtig god idé. Det er nu fjerde gang at der i hele Tyskland i over 70 byer holdes Plattenladenwoche – og det har væreter i denne uge, sidste dag i dag. Temaet i år er Entdecke Ungehörtes – opdag noget du ikke har hørt før. Det skal være med til at fremhæve pladeforretningernes fagligt dygtige og vidende ekspedienter. At man i en pladeforretning altid kan få et godt forslag til musikkøb. Det er noget, som er rigtig dejligt for os musik-elskere, at vi kan spørge og få et kompetent svar.

Plattenladenwoche er så god en idé, at den har fået ECHO prisen 2012 i kategorien Handelspartner des Jahres.

I øvrigt er der Verkaufsoffener Sonntag i Berlin i morgen – så det er bare med at komme ud og shoppe. Find links under fanen Turist/Shopping her på siden.

Læs mere om Old School forretningen på berlin.de og http://www.oldschool-berlin.com/

Se også http://www.plattenladenwoche.de/

P.S.: Forresten kan jeg da lige fortælle, at jeg selv gjorde et sjovt fund i min egen lokale pladeforretning her i Vejgaard: En jule CD med Bob Dylan. Den har jeg aldrig hørt om før, og jeg glæder mig til at høre den.

Skriv gerne en kommentar