Langrend i Tempelhofer Freiheit

I den tidligere Tempelhof Lufthavn kan Berlinerne udfolde sig i friluftsaktiviteter. Her om vinteren bliver der, når vejret er til det anlagt langrendsløjper.

Jeg læste i torsdags i nyhedsbrevet fra Gratis in Berlin, at der her i weekenden skulle være mulighed for en ski-løbe tur på de gamle landingsbaner. Løjpen er på 10 km.

Nu er det muligt at denne nyhed fra i torsdags allerede er blevet til det som tyskerne betegner som Schnee von Gestern – en gammel nyhed, og som ikke mere gælder. Men de skriver også, at muligheden for at tage en tur på ski hen over lufthavnssarealet selvfølgelig er betinget af, at sneen bliver liggende i en vis højde.

Der er også mulighed for at leje ski derude, det er Nordisch Aktiv, som har en forretning på stedet. En rigtig god idé. Jeg kunne sagtens finde på at prøve sådan en form for skiløb, hvis jeg trængte til at få noget motion på ferieturen.

Om sneen er stabil i Berlin her i weekenden, ved jeg så ikke. Men jeg kan se på web-cameraet ved slotsbyggeriet, at der er sne. Ellers vil jeg sige, at en tur til Tempelhof ikke er forgæves, om der der skulle være for lidt sne til skilløb. Man kan gå en tur i stedet for, eller man kan prøve at komme med på en rundvisning i lufthavnen, hvilket også er en rigtig interessant oplevelse.

Læs om skimuligheder på Gratis in Berlin og nordischaktiv.de

Læs om Tempelhof i tidligere indlæg og på tempelhofterfreiheit.de

Skriv gerne en kommentar