Koncerter i Berlin

En storbyferie er tit lejligheden til at få en god koncertoplevelse. Og i Berlin er der et væld af muligheder for at gå til koncert. Der er de store koncertsale og der er de små intime scener.

En af mulighederne for at undersøge, hvilke koncerter der spilles, lige på det tidspunkt man er i Berling er Classictic. Brug banneret i højre sidepanel og søg efter dato. Classitic sælger i øvrigt billetter til koncerter i hele verden, så I kan også bruge denne indgang til at finde koncerter i andre storbyer.

Her vil jeg gøre opmærksom på et par koncerter, som jeg fik øje på. Den ene er den 23. februar og den lyder lidt spændende og anderledes. Koncerten hedder Suprise, det er tidlig klassisk musik, som kombineres med ny musik og som bliver specielt iscenesat. Der medvirker skuespillere og som instrumenter nævnes mandolin, guitar, klaver og stemme. Koncerten foregår i Villa Elisabeth, som ligger Invalidenstrasse 3. Køb billetterne via Classictic.

En anden koncert, jeg vil anbefale er en kammerkoncert med trioen Mönkemeyer, Orlowsky & Youn. Trioen er besat med bratsch, klarinet og klaver. På programmet er Schumanns Märchenerzählungen, Brahms’Duo Sonater og ikke mindst Mozarts dejjlige Kegelstatt-Trio – Keglebanetrioen, som jeg selv har haft glæde af at spille med gode venner. Denne koncert spiles i Philharmonie den 14. marts, og jeg vil tro det er i kammermusiksalen. Også her kan I købe billet via Classictic.

Skriv gerne en kommentar