Koncert med filmmusik af John Williams

I aften spiller Rundfunk-Sinfonieorchester Berlin filmmusik af John Williams. Mange kender John Williams’ musik – og hvis jeg nævner titlerne på de film, han har komponeret musik til, kan de fleste vist høre melodierne for deres indre øre. Hans musik har vi lyttet til i filmene Jaws, E.T., Star Wars, Saving Private Ryan, Superman, Indiana Jones, Schindlers List,  Harry Potter, Jurassic Park og mange mange flere kendte film. Williams har været nomineret til vundet Oscars for sin musik til adskillige af filmene. Se mere på Wikipedia – det er altså en imponerende liste – og jeg må indrømme, at jeg ikke var klar over, at han havde komponeret til så mange film.

I aften kan I få et genhør med musikken til Harry Potter, Jaws, Catch me if you can, Memoirs of a Geisha og Raiders of the Lost Ark. Filmmusikken præsenteres og kommenteres af den kunstneriske leder af Europäische FilmPhilharmonie, Frank Strobel (som også dirigerer orkestret) og kabarettist og musiker Herbert Feuerstein. Koncerten spilles kl. 20 i Haus des Rundfunks – Grosser Sendesaal, beliggende Masurenallee 14,  Charlottenburg. Koncerten gentages som familiekoncert søndag den 9. december kl. 16.

Jeg hørte orkestret spille Wagners Valkyrie i Philharmonie forrige lørdag, og  jeg kan godt garantere for en stor musikalsk oplevelse.

Se mere og bestil billetter på Rundfunk-Sinfonieorchester Berlins hjemmeside  – det er sikkert en populær koncert, så måske er der udsolgt, men så kan man jo satse på uafhentede billetter, ved at gå til billetsalget i koncertsalen, så snart de åbner.

Skriv gerne en kommentar