Katrine Gislinge og PH flyglet

I dag vil jeg godt gentage indlægget om Katrine Gislinges koncert i Nordische Botschaften.  For det er i aften kl. 20 at Katrine Gislinge giver koncert i Den danske Ambassade (Nordische Botschaften) i Berlin. Koncerten er gratis at gå til, men man skal tilmelde sig via en mailadresse, som angives i koncertomtalen på ambassadens hjemmeside. Link kommer til sidst i indlægge.

Men det er ikke en helt almindelig koncert man får at høre, hvis man beslutter sig for at tage hen på ambassaden i aften. Katrine Gislinge skal nemlig spille på et af de flygler, som den danske arkitekt og designer, Poul Henningsen tegnede i 1931.

Flyglet bliver også udstillet i ambassaden og Katrine Gislinge vil selvfølgelig også fortælle om flyglet. Mange af jer kender sikkert både Poul Henningsen (bl.a. for PH lampen), hans flygel og Katrine Gislinge (bl.a. som dommer i DR programmet Spil for livet. Hvis ikke, så kig ind på Den danske Ambassades hjemmeside. Her er der et billede af det flotte flygel og en præsentation af Katrine Gislinge.

Læs her koncertomtalen på Nordische Botschaften’s hjemmeside

Skriv gerne en kommentar