Jochen Kowalski i Tipi am Kanzleramt

Den 24. og 25. november kan man opleve Jochen Kowalski og J.B.B. Jazzquintett i Tipi am Kanzlerarmt. Det må være en helt speciel oplevelse.

Jochen Kowalski er hjemmehørende i Berlin og verdensberømt som kontratenor. Han plejer at optræde indenfor det klassiske felt og har sunget i store operahuse som Covent Garden, Pariser operaen og Metropolitan operaen. En kontratenor er en mandlig sanger, der synger alt – altså i tonelejet alt. Alt er betegnelsen for det dybeste kvindelige stemmeleje.

Her i Tipi am Kanzleramt synger Kowalski sammen med en jazzkvintet. Repertoiret er stadig klassisk. I koncertpræsentationen hos Tipi am Kanzleramt annonceres en jazz-udgave af Bach, Purcell og Händel sammen med kontratenorsang. Aftenen rundes af med ren jazzmusik af Parker, Coltrane og Hancock.

Nu er jeg ganske vist i Berlin den 24. og 25. november og kunne  rigtig godt tænke mig at have hørt Kowalski og jazzkvintetten. Den 24. skal vi høre Wagner i Philharmonie, den 25. Don Kosakernes balalaikaensemble – men det er om eftermiddagen, så hvis vi kan klare en koncert mere den dag, så snupper vi Kowalski…

Se mere om koncerten på http://www.tipi-am-kanzleramt.de/de/programm-tickets/

Se også http://www.jochen-kowalski.de/

Skriv gerne en kommentar