Juleshows og Julekoncerter i Berlin

Juletid er også show-time. Jeg har her fundet nogle af de store juleshows frem:

Disney on Ice i Velodrome. Det er prinsesserne fra Disneys tegnefilm, der har fået skøjter på.  Arielle, Belle, Askepot, Mulan, Jasmin, Tornerose og Snehvide og selvfølgelig også deres drømmeprinser. Showet spiller 7.-11. december. Se mere og bestil billetter

Stars in Concerts Christmas special. Estrel Entertainment har jo de store shows, hvor dobbeltgængere til store  – både døde og levende – kunstnere optræder. Man kan således opleve Louis Armstrong, Elvis Presley, Marily Monroe, Frank Sinatra osv. i et særligt juleshow indtil 26. december. Se mere og bestil billetter.

Berlin Erleuchtet. På verdens største teaterscene i Friedrichstadt-Palast optræder 100 kunstnere i et kæmpestort juleshow. Der er ballet, dans, artisteri og sang. Spiller indtil 26. december. Mest for voksne, og ikke for børn børn under 6 år. Se mere og bestil billetter.

Snedronningen. Friedrichstadt-Palast har også H. C. Andersens Snedroninningen på programmet her i december måned. Egnet for børn over 5 år. Spiller indtil 27. januar.  Se mere og bestil billetter.

Roncallis Julecirkus. Dette cirkus gæster Berlin hvert år med sin specielle juleforestilling. Det er cirkus i traditionel stil med artister og klovner. Spiller 16. december til 3. januar 2012. Læs mere og bestil billetter.

På berlin.de har de også listet en række shows og koncerter – der er specielt en liste over kirkekoncerterne. Den er meget nyttig, når man skal checke, om der er noget at gå til, på det tidspunkt, hvor man er i Berlin. I skal lige scrolle  lidt ned på siden. Se berlin.de’s side om juleforestillinger og koncerter i Berlin.

Skriv gerne en kommentar