Gorbatjov i Berliner Ensemble

I går fik jeg et meget interssant nyhedsbrev fra Berliner Ensemble.

Jeg skynder mig at give nyheden videre her, for jeg tror, at man skal være hurtig for at deltage i det arrangement de skriver om. Det er ingen ringere end Michail Gorbatjov, der kommer og præsenterer udgivelsen af sin selvbiografi “Alles zu seiner Zeit. Mein Leben”. Det foregår ganske vist først den 12. marts, men billetsalget starter allerede i morgen, den 24. Januar. Gorbatjov er en af de helt store skikkelser i vores tid og har haft stor inflydelse på jerntæppets og murens fald, og det vil helt givet være en kæmpe oplevelse at høre ham selv fortælle om det.

I en samtale med Wolfgang Herles fra ZDF vil Den tidligere sovjetiske statsmand fortælle om sin politiske karriere og sikkert ikke mindst om det vi kender ham for, nemlig hans kampagne for perestroika og glasnost. Selvbiografien „Alles zu seiner Zeit. Mein Leben“ udkommer midt i marts på forlaget Hoffmann und Campe.

Billetter til bogpræsentationen kan købes på Telefon: 0049 30 – 28 408 155, på www.berliner-ensemble.de/online-kauf eller i Berliner Ensembles billetsalg, Bertolt-Brecht-Platz 1. Læs evt. om Gorbatjov på Wikipedia: http://da.m.wikipedia.org/wiki/Gorbatjov

Skriv gerne en kommentar