Fri internet på banegårde i Berlin

DB Bahn og Telekom tilbyder gratis internet på togstationer i Tyskland, således også på flere stationer i Berlin. Det læste jeg på Berliner Rundfunks side på Facebook.

Der er en anvisning til hvordan man gør på Berliner Rundfunks hjemmeside, som jeg linker til herunder. Man skal logge sig på og opgive sit tlf. nr. (numre fra alle lande kan bruges) og det følger ellers den procedure, som er andre steder for at komme på et trådløst netværk. Der er fri adgang i 30 min. og når de er gået, kan man logge sig på igen. Mod betaling kan man undgå afbrydelsen. Men nu er det jo så heldigt, at i Tyskland venter man generelt ikke så længe på togene…. 🙂

Man kan på bahn.de se en oversigt over alle de banegårde, hvor der findes fri trådløs netadgang. I Berlin er det Berlin Hauptbahnhof, Berlin Ostbahnhof , Berlin Zoologischer Garten, Berlin-Gesundbrunnen, Berlin-Lichtenberg, Berlin-Spandau og Berlin-Wannsee. Især den på Hauptbahnhof synes jeg er nyttig for Berlin-turister, for man er som regel i god tid på banegården, når man rejser hjem, og så er det rart at kunne få ordnet forskellige ting på sin tablet eller PC. Skal man skifte i Hamburg, er er også her mulighed for at benytte nettet på Hauptbahnhof, Hamburg-Altona og Hamburg-Harburg.

Der tilbydes nu også internet i nogle af ICE togene, desværre gælder det så vidt jeg kan se ikke togene, der går til Danmark endnu, men lad os håbe det kommer.

Se også Berliner Rundfunks side om fri internet

Se DB Bahns side om Wlan

Skriv gerne en kommentar