DMY international designfestival

Her i weekenden 30. maj – 1. juni er der god grund til at tage en tur til den tidligere Tempelhof Lufthavn. Denne gang ikke så meget for det store grønne område Tempelhofer Park. Nu foregår det indendørs i lufthavnens hangarer. I dag fredag og i morgen lørdag er der åbent fra kl. 10-20, søndag fra kl. 10-18.

Det er DMY International Design Festival 2014 som viser det fremmeste og nyeste og eksperimenterende indenfor produktdesign. Design af produkter, som vi omgiver os med i vores hverdag, det kan være mobiltelefoner, møbler, lamper, notesbøger og hvad ved jeg. Prototyper og såvel som færdige produkter.

Der er mere end 500 internationale designere, som udstiller på det kæmpemæssige område. Det hele er opdelt i 7 områder, som jeg for nemheds skyld lader beholde deres originale betegnelse:  DMY Exhibitor, DMY New Talent, DMY Universities & Schools, DMY Social Design, DMY Regionaler Schwerpunkt, DMY Market und DMY Symposien, Open Talks & Workshops. For første gang er der også muligt for publilkum at købe nogle af produkterne på udstillingen – det har der nemlig tidligere været stort ønske om.

Selvfølgelig uddeles der også priser på festivalen, nemlig DMY Awards og Designpreis der Bundesrepublik Deutschland,

Jeg så et indslag fra rbb Abendschau i forgårs om DMY. Det så faktisk så interessant ud, så jeg besluttede at give jer tippet om det her i dag. I kan jo lige kigge indslaget og blive inspireret: http://www.rbb-online.de/abendschau/archiv/20140528_1930/Internationales_Design-festival-berlin.html

I skal selvfølgelig også kigge ind på dmy-berlin.com. Her kan I også læse DMY’s pressemeddelelse med mange flere informationer om festivalen.

Skriv gerne en kommentar