Rullende dansk drivhus på Urban Spree

Berlin-nyt har modtaget en pressemeddelelse fra Urban Greenhouse, som skal udstille på Urban Spree i Berlin fra i morgen, søndag den 30. marts og til 30. juni. Urban Greenhouse er et rullende lille drivhus, som er velegnet til at bruge i byen, hvor man kun har lidt plads. Det er et meget fint påfund og et flot design. Det kunne jeg godt drømme om på min rummelige altan i 2. sals højde. Jeg viderebringer gerne informationen om udstillingen i Berlin her på bloggen og plukker lidt fra pressemeddelelsen:

Oplev dansk byhave blandt berlinsk bykunst
Går du med forårsplaner eller –drømme om at besøge fantastiske Berlin, og har du endnu ikke har set det mobile drivhus fra Urban Greenhouse, så har du nu chancen for slå to fluer med ét smæk. Fra på søndag d. 30. marts og indtil d. 30. juni bliver det prisvindende drivhus nemlig en del af udstillingerne på det anerkendte kunstmuseum Urban Spree i Berlin. Urban Greenhouse opstiller tre drivhuse fordelt på galleriets inden- og udendørsarealer, hvor de skaber grønne oaser og anderledes oplevelsesrum.

Synergi i samarbejder
Som en måde at skabe inspirerende miljøer på har Urban Greenhouse inviteret de danske designfirmaer Stelton og We Do Wood med som samarbejdspartnere. Ligesom Urban Greenhouse repræsenterer de to virksomheder dansk design af høj kvalitet, og de har set værdien i at skabe en helhedsoplevelse omkring deres brand. Derfor bidrager de med produkter, som skal byde berlinerne velkomne i en midlertidig, grøn byoase. Således serveres der på åbningsdagen urtete i Steltons Emma-serie, mens møbler fra We Do Wood såvel som urtepotter fra Stelton skaber lækre omgivelser både i og udenfor drivhusene i hele perioden.

MesseHerning

Grønne tendenser
Line Grüner, stifter af Urban Greenhouse, har en grundlæggende vision om at inspirere byboere til at omgive sig med hjemmedyrket grønt, og på den måde skriver hun sig ind i en internationalt voksende tendens omkring grønne byer og urban gardening. Tendensen handler om at skabe rene byrum, trække produktionen tæt på forbrugeren og gøre byboeren til en selvforsynende bybonde. Det handler om at give mening til de ting, vi omgiver os med, og udvælge produkter og materialer med omhu. Hos Urban Greenhouse udleves dette dels ved at tilbyde drivhuset som et redskab, der gør det nemt og attraktivt for byboere til at dyrke deres eget grønt, dels i den måde virksomheden tænker design og produktion. Bæredygtighed er centralt, og derfor er både design og materialer af en kvalitet, der varer i mange år.

Åbningseventen finder sted i morgen, søndag d. 30. marts kl. 15:00 – 18:00. Fri entré. Sted: Urban Spree, Revaler Str. 99 (Warschauer Str. x Revaler Str.). Som optakt til åbningen på Urban Spree triller teamet bag Urban Greenhouse et drivhus med en tilhørende mobilt havemiljø rundt i området omkring Friedrichshain’s Kiez og byder Berlinerne på forfriskninger og en snak i det grønne. Turen ender i Urban Sprees gårdhave, hvor der vil være mulighed for at få en smagsprøve på livet som bybonde.

Se mere om Urban Greenhouse på http://www.urbangreenhouse.dk/

Læs også om Urban Spree på http://www.urbanspree.com/

Skriv gerne en kommentar