Berliner Philharmonikerne i Waldbühne

Der bliver helt ekstraordinært mulighed for at opleve Berliner Philharmonikerne med chefdirigent Simon Rattle i Waldbühne i aften den 21. juni kl. 20. Orkestret har nemlig besluttet af holde åben generalprøven til koncerten i morgen, lørdag den 22. juni.

Billetterne til generalprøven i aften koster kun 20 €,  og alt overskud går til mennesker som er ramt af de store oversvømmelser i Tyskland. Selve koncerten den 22. juni er udsolgt, så den åbne generalprøve er også jeres mulighed for at høre et af verdens bedste orkestre dirigeret af en af verdens bedste dirigenter. Og for at det ikke skal være løgn, så kan I høre musik af to af verdens bedste komponister: Mendelssohns violinkoncert og Beethovens 9. symfoni. Det er også en af verdens bedste violinister, nemlig Christian Tetzlaff, som spiller violinkoncerten. Alt dette for 20 €, som endda går til et godt formål.

Beethovens 9. symfoni er den, der slutter med koret Ode an die Freude !

Hvis jeg var i Berlin, var der ikke noget, der skulle holde mig tilbage fra den oplevelse. I kan læse mere om den åbne generalprøve og købe billetter på Berliner Philharmonikernes hjemmeside.

Skriv gerne en kommentar