Berliner Gøglerfest 2012

Her i weekenden slutter den 22. Berliner Gauklerfest.

Gøglerfesten finder sted i hjertet af Berlin, på Schinkel Platz – det er over for Schloss Platz (på den anden side af vandet). Det er altid fornøjeligt at få sådan en ekstra oplevelse med på sin tur gennem byen. Det koster 3 € at komme ind på gøglermarkedet. Men så er der også en meget varieret program med både artister, tryllekunstnere, klovne og break dance akrobatik. Der er desuden et musikalsk program med f.eks. slagtøjsperformeren ICE Erhardt og swing/funk musik ved Damenorchester Salome. Og i SommerZauber Bar an der Spree spiller både i dag og i morgen Craig Lees i baren. Craig Lees er kendt fra Harry’s New York Bar i Paris. I kan se hele programmet på hjemmesiden for Berliner Gauklerfest.

Gøglerfesten har også et omfattende gastronomisk tilbud, hvor man kan få næsten alt, hvad man kan tænke sig af små lækkerier, grillmad og forskelligt at drikke.

Endelig er der sammen med gøglerfesten et kunstmarked, hvor kunstnere og kunsthåndværkere præsenterer og sælger deres kreationer og produkter.

http://www.gauklerfest.de/

Skriv gerne en kommentar