Berlinalen er i gang

For et par dage skrev Jens en opvarmningsartikel om Berlinalen, som er den store årlige event i Berlin og hele filmverdenen. Det skal blive spændende at følge den i de kommende dage.

Nu har jeg tilmeldt mig nyhedsbrevene fra Berlinalen, så jeg kan følge lidt med. Det kan I gøre på Berlinalens hjemmeside – og hvis I klikker på linket her, kommer I direkte til den side, hvor I bestiller nyhedsbrevet.

I kan også følge Berlinalen hver dag i TV, hvis I kan tage den tyske ZDF. De sender i dag  6.15-8.45 Live fra Biennalen.  Mittagsmagazin og Leute Heute handler også om Berlinale i dag. Åbningen af Berlinalen kan man se Live på 3Sat i aften kl. 19.30. Kan I ikke se 3Sat (som sender mange gode kulturprogrammer) kan I også følge åbningen live via internet-transmission. Linket fik I i Jens’ indlæg i forgårs – men her er det igen: Berlinalen live på internet.

I kan også downloade en PDF-oversigt over Berlinalen i TV fra Berlinalens hjemmeside.

Berlinalen har på deres hjemmeside også en shop, hvor man kan købe det officielle katalog for Berlinalen 2012 og masser af film og  bøger. Der er mange fine merchandise-artikler som tasker, musemåtter, bamser, refleksbånd, smørbrædter, hatte, hagesmækker, t-shirts, krus, kuglepenne, etuier til smart phones osv. Men kig selv derind og bliv fristet. Man kan endda købe artikler fra tidligere Berlinale-år. Hvad der måske er mere interessant er det meget store udvalg af bøger og film, som shoppen har. Berlinale shop.

God Berlinanle-åbning i aften!

Skriv gerne en kommentar