West-Eastern Divan Orchester i Waldbühne

I aften kl. 19 spiller Daniel Barenboims West-Eastern Divan Orchester i Waldbühne.

Det er en koncert, jeg ville tage med, hvis jeg havde mulighed for det. Jeg har hørt det dygtige orkester i Tivoli i København for nogle år siden. Det var en dejlig oplevelse. Og projektet med at lade unge musikere fra Palestina og Israel spille i samme orkester med henblik med håb om at være med til at skabe fredelig sameksistens i mellemøsten er jo meget sympatisk.

Det er tredje gang, orkestret spiller i Waldbühne, og det bliver nok ikke den sidste. For fra 2015 får orkestret base i Berlin. Det er den tidligere magasinbygning i Staatsoper, som efter restaureringen bliver ledig til de unge musikere.

Programmet til koncerten i aften er musik at årets to jubilarer – Verdi og Wagner. Der er musik fra Verdis operaer La traviata og La forza del destion, Wagners Tristan og Isolde og Mestersangerne fra Nürnberg samt Berlioz’ Symphinie fantatstique.

Hvem skal ikke i Waldbühne i aften? Billetter kan købes og printes fra Waldbühnes hjemmeside, hvis I har adgang til en printer – ellers tag derud og se – der er nok billetter at få.

Se Waldbühnes hjemmeside.

Skriv gerne en kommentar