Staatsoper for alle

Hvis I kan lide klassisk musik, skal I nok lige stoppe op ved Bebelplatz i dag. Her er nemlig Klassisk Open Air med Staatskapelle og Generalmusikdirektor Daniel Bareboim svinger selv dirigentstokken. Det vil nok være svært at overse begivenheden, der plejer at være omkring 30.000 tilhørere.

Friluftskoncerten begynder kl. 13.00, men det vil helt sikkert være en fordel at finde sig en plads i god tid før. Programmet er musik af de store komponister. WAGNERs Gæsternes indtog fra Tannhäuser, BEETHOVENs Koncert for violin i D-dur og STRAVINSKYs Sacre du Printemps. Det er gratis at gå til koncerten.

Og for os stakler, som ikke er i Berlin lige nu,  er der alligevel mulighed for at være med, da koncerten streames live på internettet. Hvis jeg ikke skulle på arbejde, ville jeg da følge koncerten på den måde.

Læs om Staatsoper für AlleStaatsopers hjemmeside.

Når I så er på Bebelplatz og lige ved siden af Staatsoper, som er ved at blive restaureret, skal I også vide, at det er muligt at få rundvisning på Staatsopers bygge plads. Og det er der faktisk hver søndag. Det kan I også læse mere om på Staatsopers hjemmeside klik her.

Der ligger en dejlig appetitvækker til open air koncerten i dag på YouTube,  den får I lige her:

Skriv gerne en kommentar