Berlin Triathlon Pinsedag

Pinsesøndag afvikles Berlin Triathlon for 3. gang. Der er stadig åbent for tilmelding, hvis det frister med en svømmetur på 2 x 750 m omkring Insel der Jugend, en cykeltur på 40 km ved Plänterwald (også mulighed for olympisk distance) og en løbetur på 10 km i Treptower Park. Ruterne består af flere etaper på samme sted, se rutebeskrivelse.

Tilmelding finder sted på Berlin Triathlons hjemmeside. Nu er tilmelding til sådan et arrangement nok ikke nogen impulshandling, der skal jo trænes op til det. Men jeg kender da mennesker, som er i så god form, så det kunne lade sig gøre at deltage ret spontant. Desuden er der mildere distancer på Berlin Triathlon end de ovennævnte, ligesom der er Paratriathlon og Børnetriathlon.  Se mere på berlinthriathlon.de.

For dem, som deltager i sådan et stævne, er det vist ikke nødvendigt at udpensle flere informationer,  de er som regel enten selv rutinerede,  og ved hvad de skal gøre, eller også er de medlemmer i en klub,  hvor de får de nødvendige anvisninger.

Hvis man ikke selv skal ud at svømme, løbe og cykle, men bare er er interesseret i at være tilskuer, så kan man jo tage til Treptower Park og heppe på deltagerne. Det er et herligt syn, når alle deltagerne ligger i vandet, og når de dukker op en efter en og skal have våddragten af hurtigst muligt og så af sted på cyklen osv. Der er en meget hektisk stemning omkring skiftene mellem svømning, cyling og løb, og til sidst kulminerer det hele, når løberne kommer i mål. Så er de glade for, at der står nogle og tager imod dem.

Skriv gerne en kommentar