Send et DVD-postkort

Der er vel stadig nogle mennesker, som sender en feriehilsen hjem til venner og familie. I Berlin som alle andre steder er der tusinder af flotte og sjove postkort at vælge mellem i turistshopperne og på museerne.

Men da jeg var i Berlin her i maj, blev jeg opmærksom på noget helt nyt: En DVD med filmhilsner fra Berlin, der kan sendes som et postkort. Det er firmaet history-vision.de, som producerer DVD’en og den kan købes i bl.a. Humboldt Box’s shop. Den kan man, så vidt jeg husker gå ind i uden at skulle købe billet til Humboldt Box.

På DVD’en er 12 minutters historisk filmmateriale om de største og mest kendte seværdigheder i Berlin, f.eks. Brandenburger Tor, Check Point Charlie, Stadtschloss, Alexanderplatz. Man kan vælge mellem 9 sprog;  korte tekster orienterer om stedet, man ser, og en behagelig    underlægningsmusik veksler fra sted til sted.

Jeg fik et par stykker, da jeg var ude og tale med firmaet. Jeg gav den ene til mine forældre, og jeg sad og så den sammen med dem. DVD’en kan spilles i en almindelig DVD-afspiller. Det er en rigtig flot hilsen at sende hjem, så den idé er hermed givet videre.

DVD’en kan også bestilles fra history-visions.de – hvor I også kan læse lidt mere om den og andet materiale, som firmaet udgiver.

Skriv gerne en kommentar