Mens vi venter og dagen derpå

I dag får I både et par tip til at gå til en forestilling i aften og til hvad I kan gå til 1. juledag. Det kan sikkert være rart at få fat i billetterne allerede i dag også til den 25. december.

I aften kan I få julesindet stemt med swingmusik på koncerten Christmas in Swing i Konzerthaus. Det er Swing Dance Orchestra v/ Andrej Hermlin, The Skylarks, Bettina Ladeau og Davide Rose, som spiller og synger kendte julemelodier i swing-stil. Det ser ud til, at der stadig er billetter at få. Se mere på Konzerthaus’ hjemmeside.

Hvis I har mere lyst til opera, så spiller Staatsoper La Boheme i aften, også her ser der ud til at være billetter at få. Se mere på Staatsopers hjemmeside.

Selve juleaften kommer der noget om i morgen, men som sagt så vil jeg lige komme med et par tips om, hvad I kan gå til juledag. Som jeg har nævnt allerede et par gange, så opføres balletten Nøddeknækkeren på Deutsche Oper både kl. 15 og 19.30.

På Berliner Ensemble opføres Mutter Courage und ihre Kinder, et legendarisk Brecht-stykke. Det har jeg selv set, og kan kun anbefale det varmt. Se Berliner Ensembles hjemmeside for mere info og billetter.

Skal det hellere være klassisk musik, så er der mulighed for at høre Berliner Camarata i Philharmonies  Kammermusiksaal. Her spilles Bachs Brandenburg Koncert nr. 3. og hans skønne Air. Desuden musik af Albinoni og Corellis julekoncert. Koncerten begynder kl. 20, se Philharmonies hjemmeside.

Endelig kunne I også gå i BKA Theater og høre det musikalske portræt af Claire Waldorf, som jeg har omtalt tidligere her.

Kig gerne selv videre på berlin-buehnen.de, hvor det er nemt at søge et arrangement efter dato.

Skriv gerne en kommentar