Tid til julekoncerter

Nu tager det for alvor fat med julekoncerterne. Og er der noget bedre end at sætte sig til en koncert og lade julemusikken strømme ind i sjæl og sind?

Hvis I kigger ind på Classictic.com kan I finde en del julekoncerter. Jeg har i al fald set  en håndfuld koncerter, som jeg kunne have lyst til at høre, både før og efter jul.

Det begynder allerede i aften kl. 20 med en italiensk julekoncert i Philharmonies Kammermusiksaal.  Her er Corellis dejlige julekoncert på programmet og der spilles også musik af Vivaldi, nærmere betegnet hans meget populære “De fire årstider”. Til denne koncert kan I købe billetter på nettet indtil kl. 17 i dag. Herefter kan I købe ved billetlugen, hvis der er flere billetter.

Søndag den 22. december kan man opleve “Das etwas andere Weihnachtskonzert: Brass Band Berlin” – den noget anderledes julekoncert. Det er i Konzerthaus på Gendarmenmarkt og det er kl. 16. De 11 blæsere i Brass Band Berlin stammer fra de store klassiske orkestre i Berlin, og når de er sammen som Brass Band Berlin slår de sig løs på en helt anden måde end de har mulighed for i deres daglige arbejde. Den koncert kan I også bestille billetter til på Classictic.com – indtil kl. 16 fredag – ellers gå til Konzerthaus og køb ved billetlugen.

Hvis I er mere til russisk herrekor, så skal I gå til koncerten Russische Weihnacht i Auenkirche i Wilmersdorf. Denne koncert er også på søndag og det er kl. 17. Her kan I også bestille billetter på nettet via Classictic.

1. juledag er der en fin koncert i Marienkirche ved Alexanderplatz. Koncerten spilles både kl. 16 og kl. 19. Det er orkestret Concerto Brandenburg, som spiller på historiske barokinstrumenter. Og det er musik af nogle af de største barok komponister Telemann, Vivaldi og Corelli. 

….og sådan kunne jeg blive ved. Men gå selv ind og se listen over koncerter på Classictic.com. Der kommer den ene dejlige koncert efter den anden resten af december måned.

Skriv gerne en kommentar