Julekoncert i Komische Oper

Når Julemarkederne og butikkerne lukker ned, kan lillejuleaften i Berlin udmærket fortsætte med en julekoncert i Komische Oper.

Programmet er meget afvekslende med musik af Vivaldi (Koncert for to oboer og koncert for violin og cello), Bach (Koncert for violin og orkester), Händel (Dronningen af Sabas ankomst), Grieg (Fra Holbergs tid).

Koncerten, der dirigeres af violinisten Gabriel Adorján, begynder kl. 20. I kan bestille billetter fra hjemmesiden, eller gå ind i Komische Oper og køb billetterne (åbent fra kl. 11).

Komische Oper i Behrenstrasse er et rigtig dejligt sted at være til forestilling. Man føler sig så velkommen der. Og de gange, jeg har været der, synes jeg det har været en rigtig god oplevelse. Nu er det ikke opera i aften, men når det er det, er en ekstra fin ting i Komische Oper, at man kan læse teksten til det de synger, på sæderyggen foran sin plads. Og man kan vælge mellem forskellige sprog, dog ikke dansk. Komische Oper ligner udefra et nyt operahus, også når man kommer ind i foyeren. Men så snart man har trådt op ad trappen og kommer ind til selve salen, kan man se, at det er et gammelt hus, der er bygget nyt udenom. Det er gjort på en meget elegant måde.

Komische Opers hjemmeside

Læs mere om Gabriel Adorján

Skriv gerne en kommentar