Jul i Berlin

Nu nærmer vi os juleferien…. eller i hvert fald planlægningen af den. Her er en henvisning til berlin.de’s samlede oplysninger om hvad der foregår i Berlin omkring jul og nytår i 2011.

Der er selvfølgelig en oversigt over de største julemarkeder, der er julegaveidéer,pg  der er oplysninger om, hvilke søndage butikkerne holder åbent. Også julegudstjenester, juleshowet i Friedrichstadt-Palast og julearrangementer specielt for børn kan man læse om. Der er klubber og koncertersteder, der holder åbent på selve juleaften, også det får man en liste over – f.eks. er det muligt at høre Bolschoi Don Kosaken synge julen ind.

På berlin.de’s hjemmeside, som jeg synes I skal studere lidt, hvis I skal til Berlin omkring jul eller i selve julen, fortælles forresten, at det imponerende flotte 20 m høje juletræ på Hauptbahnhof er besat med 40.000 Aurora Borealis Kristallen – det benævnes Swarowski-Weihnachtsbaum – og rummer alstå krystaller for 2,5 millioner Euro! Det vidste jeg ikke, så tror da pokker, at det stråler så flot.

Men kig altså ind på berlin.de’s side om Jul i Berlin – husk også at melde jer til julekalenderen derinde.

Læs også om nytår i Berlin på http://www.berliner-silvester.de/

Udgivet i Jul

Skriv gerne en kommentar