Jazz i december

Midt i alt julehalløjet kan det måske være rart at komme lidt væk fra Glühwein og juleræs og bare sidde og få sig en stille øl og lytte til noget godt musik.  Det er der mulighed for i Badenscher Hof, som er et af Berlins etablerede Jazz-steder, beliggende i Wilmersdorf – se adresse på deres hjemmeside.

Jeg har netop fået nyhedsbrev med programmet for december måned. Og man må sige, det er et meget varieret program, hvor der veksles mellem blues, swing, soul, klassisk jazz-kvartet, sambajazz, moderne sinti swing og funk. Også i dagene mellem jul og nytår bliver der spillet jazz i Badenscher Hof, de har endda en lille festival: “Kleines Blues- & Soulfest”. Kig ind på hjemmesiden og læs om alle de optrædende.  På hjemmesiden kan I også downloade programmet som pdf.

Badenscher Hof er en jazz-café. Det betyder, at man også kan få lidt at spise. Menukortet kan man se på hjemmesiden. Det anbefales, at man reserverer plads, og både på hjemmesiden og i Pdf’en er der opgivet et telefonnummer til dette formål.

http://www.badenscher-hof.de/

Programmet som pdf

Skriv gerne en kommentar