Masser af koncerter

I den kommende tid vrimler det med klassiske koncerter i Berlin. Det er nemt at søge efter koncerter hos Classictic.com, hvor det er lige så nemt at bestille billetter til koncerterne.

Klik på banneret i sidepanelet og gå direkte til en oversigt over klassiske koncerter i Berlin. Her er det nemt at vælge din koncert og derefter bestille billetterne. Under fanen klassisk musik kan du altid finde Classictics aktuelle liste med kommende koncerter i Berlin.

Jeg har luret lidt på listen og i nærmeste fremtid er der fine oplevelser at gå efter. Der er for eksempel en aften med græsk sang og musik i Philharmonien. Det er Kostas Papanastasiou, som synger sange af Mikis Theodorakis på søndag den 20. november. Samme sted på tirsdag den 22. november spiller Jacques Loussier Trio Bach og Vivaldi tilsat Jazz-rytmer. På torsdag den 24. november spiller Belcea Quartet strygekvartetter af Beethoven og Schubert i Konzerthaus. Den 26. november synger Tölzer Knabenchor (drengekor) julen ind in Berliner Dom. Tag et kig på listen, der er som sagt mange gode koncerter i vente.

Klik på banneret til højre eller på fanen klassisk musik og se listen over koncerter. God fornøjelse!

Skriv gerne en kommentar