Jazz i Badenscher Hof

For nylig fik jeg nyhedsbrev fra Badenscher Hof med programmet for februar måned.  Badenscher Hof er et af Berlins store Jazz-spillesteder og deres særkende er,  at de har fokus på den originale afro-amerikanske  jazzmusik og de genrer der har rødder i den. Det er f.eks. Modern- og Latin Jazz, Swing, Bebop, Soul og Afro-Soul, Blues, R&B og Funk. 

Hvert år har Badenscher Hof i marts måned en festival, som de kalder Black Musical Special (BMS), men også i februar måned er der ekstra fokus black jazz. I nyhedsbrevet fortælles det, at hvert år i februar fejrer amerikas sorte kunstnere Black History Month i hele verden – også i Badenscher Hof, hvor alle  Black-Music-koncerter vil blive præsenteret under dette motto. Det begynder med Blues-Session lørdag den 1. februar og slutter med, hvad de kalder eine zünftige Party fredag den 28. februar, hvor Eb Davis hans Superband spiller.

Badenscher Hof har også en restaurant, og I kan læse mere om stedet og jazzkoncerterne på http://www.badenscher-hof.de/.

Læg mærke til, at det anbefales at ringe og bestille bord, telefonnr. er opgivet på hjemmesidens forside.

Her får I lidt stemning fra Badenscher Hof – via YouTube

Skriv gerne en kommentar