Jazz og breakfast i Deutsche oper

Hver den første søndag i måneden er der JAZZ & BREAKFAST i restauranten i Deutshe Oper. Det er der altså også i dag.

Der serveres fra kl. 11, og dørene åbnes kl. 10. På Deutsche Opers hjemmeside er der et telefonnummer, man kan ringe til og reservere et bord.

En kvintet med musikere fra orkestret ved Deutsche Oper og Deutsche Opers bigband spiller liflige jazztoner mens man nyder sin brunch. Det ville da være en herlig måde at starte en søndag i Berlin på.

Deutsche Oper ligger i Bismarckstr., og har sin egen Ubahn station(linie U2). Det er en lidt speciel ting, og det er en flot måde at ankomme på. Når man kommer op fra Ubahn, har man operabygningen lige foran sig. Læg også mærke til de specielle gadelygter i Bismarckstr., de er såmænd tegnet af Albert Speer.

DSC04374
Gadelygterne i Bismarckstr. Foto: Kirsten Andersen

Når I er færdige med brunch og jazz, kan I tage Ubahn til station Bismarckstr – kun et stop væk – og skifte til U7, som I tager med til Richard-Wagner-Platz. Herfra kan I gå til Schloss Charlottenburg.  I kan gå en tur i parken, gå ind og se slottet, eller I kan gå på museerne overfor slottet, Museum BerggruenBröhan Museum og Museum Scharf-Gerstenberg.

Så er søndagen vist også brugt.

Skriv gerne en kommentar