EM kvindefodbold public viewing

Joe… det havde været sjovere at kunne skrive, at det var Danmark og Tyskland, som man kan se på public viewing spille finale i kvindernes fodbold EM på søndag. Det var også tæt på, men straffesparkene røg desværre oftest ind i det danske mål. I som så kampen i aftes, vil vist give mig ret i, at de danske kvinder godt kunne have gjort sig gældende til finalen rent spillemæssigt ….men de havde desværre lidt for svært ved at få bolden i mål.

Nu blev det i stedet de norske jenter, der skal spille mod Tyskland. Jeg kan se i min statistik, at der er norske læssere på berlin-nyt, så til jer vil jeg sige: Gratulerer med sejren og held og lykke på søndag!.

Til alle jer i Berlin, der har lyst til at følge kampen sammen med andre, har hjemmesiden Gratis in Berlin en udmærket oversigt over steder, hvor kampen kan ses på storskærm eller på caféer, sportsbarer og Fussball-Kneipen.

Havde det været herrelandsholdet, der skulle spille, ja så havde der jo nok været en storskærm ved Brandenburger Tor. Men det er der altså ikke til kvindernes EM finale kamp. Et af stederne som Gratis in Berlin nævner er Willy-Kressmann-Stadion (Katzbachstadion) i Viktoriapark Kreuzberg, Dudenstr. 40-60. Men kig ellers selv in på hjemmesiden Gratis in Berlin og se, hvor I kan se kampen, som fløjtes igang på søndag kl. 16.

Lidt svært hvem man skal holde med – man må vist bare sige: May the best women win!

Skriv gerne en kommentar