De daglige Berliner vitaminer

Berlin-nyt sørger for, at Berlin-fans kan få den dagligevitaminindsprøjtning med tips og nyheder fra den dejlige by. Nogle har fortalt mig, at de ligefrem bliver afhængige af at læse berlin-nyt. Dette er selvfølgelig sagt med et glimt i øjet – men bortset fra det, så er det vel ikke det værste at være afhængig af, vel?

Ved årsskiftet fik jeg tilsendt en statistik fra Jetpack, som er en service man kan tilmelde sig, når man udgiver på WordPress. Det var en flot og sjov oversigt over året 2013. Den kunne måske også være interessant at se for jer læsere. Derfor har jeg gjort den offentlig, og I skulle kunne se den på dette link: http://jetpack.me/annual-report/24415478/2013/.

Samme Jetpack giver mulighed for at man kan oprette en mail-service på sin WordPress blog. Det har jeg gjort, som I kan se i højre sidepanel. Hvis man opgiver sin mailadresse her og klikker på “Abonner”, får man sendt indlæggene hjem i sin mailbox. Det er der godt 30 personer, der allerede har gjort. Det er meget nemt, og det er også meget nemt at afmelde igen, hvis man skulle fortryde det igen.

Vi er allerede godt i gang med et nyt Berlin-år, og min første Berlin tur i år er allerede i støbeskeen. Hvad med jeres? Der venter i hvert fald mange spændende oplevelser, som jeg vil forsøge at holde jer ajour med.

Skriv gerne en kommentar