Champions League-finale live ved Brandenburger Tor

I aften kl. 20.45, fløjtes Champions League-finalekampen 2013 igang.

Det er to tyske hold, der er i Champions League finalen i år – nemlig Bayern München og Borussia Dortmund. Kampen spilles på Wembley Stadion i London, men når det er en ren tysk finale, bliver kampen selvfølgelig vist på storskærm ved Brandenburger Tor.

Der bliver opbygget den såkaldte Fanmeile på Brandenburger Tor / Straße des 17. Juni, og der er ikke mindre end 5 storskærme. Jeg så tippet på hjemmesiden Gratis in Berlin, så jeg går ud fra, at man ikke skal betale for at se kampen. Inden kampen fløjtes i gang og transmissionen begynder er der et helt underholdningsprogram på fanmeilen – det begynder kl. 14, og man kan komme ind på området fra kl. 13.

Gratis in Berlin har også forslag til nogle værtshuse, hvor kampen vises, se mere på gratis-in-berlin.de

I kan læse meget mere om live-transmissionen ved Brandenburger Tor og se flere forslag til public viewing i Berlin på berlin.de siden om Champions League finalen.

Se også Uefa’s hjemmeside om finalekampen.

Skulle nogen fodboldsfans nu sidde og sukke og tænke om de ikke kan se kampen herhjemme, så har jeg set, at den transmitteres i Nordisk Films biografer. Og den vises da givet også på værtshuse, der plejer at vise fodbold.

Skriv gerne en kommentar