Bruce Sprinsteen på Olympia Stadion

Bruce Springsteen og the E Street Band giver koncert på Olympia stadion i Berlin den 30. maj 2012, og der kan bestilles billetter nu. Jeg henviser til salgssteder til slut i teksten.

The Boss, som han også kaldes, er en af de få rock og folk musikere, der har holdt sin popularitet på fuld højde gennem de mere end 25 år, der er gået, siden han for alvor slog igennem med albummet born in the USA. Han har i flere af sine sange taget parti for de fattige og beskrevet bagsiden af det amerikanske samfund.

Hvis I er Springsteen fans og har lyst til at opleve ham og bandet, der har ord for at være verdens bedste live-band på det flotte Olympia Stadion i Berlin, så skal I nok tage beslutningen nu. For selv om Olympia Stadion er stort, kan man nok risikere, at der bliver udsolgt. Sådan en personlighed, som har udgivet 24 albums i oplag af over 100 millioner og har vundet mere end et dusin grammies, kan man nok forvente, at der er stor interesse for. Der er både siddepladser og ståpladser, og for mig ville det betyde en del at få sikret mig en siddeplads.

Læs mere om Springsteen-koncerten og køb billetter på ticketonline.de

Se også Springsteens egen hjemmeside

Skriv gerne en kommentar