Bambi prisuddeling 2013

Dagens Berlin-nyhed er ikke et tip om et arrangement, som I kan deltage i. I hvert fald ikke live.  Det kunne følges i TV i går aftes, og mon ikke der ligger klip hist og her på nettet,  som I kan se.

Arrangementet er Bambi prisuddelingen 2013, som foregik i Berlin i går aftes, og som blev sendt på ARD. Bambi er en medie pris, og den uddeles i adskillige kategorier. I kan læse mere om, hvem der står bag prisen og om dens historie på hjemmesiden http://www.bambi.de/.

Der har været sandt stjernedrys på de røde løbere i Berlin igår, og måske har nogle af jer været heldige at få et glimt af en af de kendte? Prisuddelingen foregik på Stage Theater ved Potsdamer Platz, så hvis I har været der i nærheden, har I nok bemærket de røde løbere og forsamlede fans. Der var nemlig flere internationale personligheder og stjerner blandt Bambi modtagerne.

Lad os begynde med Bill Gates f.eks. Han og Melinda Gates modtog nemlig Millenium Bambien for deres samfundsmæssige engagement og deres arbejde for at bekæmpe fattigdom. Robbie Williams modtog Bambien i kategorien Entertainment, og kvitterede med en sang fra far til sin datter. En sang som alle fædre vist kan bruge – om at passe på at ingen gør deres døtre noget ondt. Meget sød og charmerende er han jo, den kære Williams. Af andre store berømtheder kan nævnes  Victoria Beckham, som fik Bambien i kategorien Fashion overrakt af ingen ringere end Karl Lagerfeld. Bambien i Pop International kategorien fik Miley Cyrus. I kategorien klassisk modtog stjerneviolinisten David Garett årets Bambi.

Der blev også uddelt diverse Bambier ti tyske kunstnere. Her vil jeg nævne Udo Jürgens som fik Bambien i kategorien Lebenswerk. For at det ikke skal blive alt for meget opremsning, synes jeg at I selv skal kigge videre på ARD hjemmesiden og se, hvem der fik priserne for tysk musik, film, bedste skuespillere, sport, comedy, integration, juryens særpris, ærespris og publikumsprisen.

Der er jo altid delte meninger om sådanne prisuddelinger, men jeg synes egentlig, at det er meget rart at blive lidt opdateret, også ind i mellem frisøbesøgene.. Bl.a. blev jeg i aftes opmærksom på et par nye tyske film, jeg skal have kigget nærmere på.

Se mere info om årets Bambi prisuddeling på ARD’s hjemmeside.

Skriv gerne en kommentar