Ny App fra Stadtmuseum Berlin – og Info City Guide App

Der er kommet en ny App fra Stadtmuseum Berlin. Det er vel snart ved at være sådan (heldigvis) at en smart phone er hver mands og kvindes eje – så det er med at udnytte den fuldt og helt. Og noget af det, som virkelig er SMART, når man er ude at rejse, er med en APP hurtigt at kunne få fat i de informationer, som man har brug for.

Derfor gør jeg opmærksom på Stadtmuseum Berlins nye App. Den findes i både en iOS og en Android version. Jeg har desværre ikke prøvet den, for mærkeligt nok vil den ikke have noget med mine Samsung devicer at gøre- og det bliver jeg lidt knotten over, for den kræver blot Android 3.0 eller højere – og det findes på min Samsung Galaxy 4s.  Måske er det så kun Iphones, som kan bruge den. 

Det ser ud til, at det er en ganske fix App, så hvis der er nogen af jer, der vil have ulejligheden med at forsøge at dowloade den på jeres Iphone eller en anden smart phone, så hører jeg gerne om det fungerer. I kan dowloade fra http://www.stadtmuseum.de/aktuelles/die-offizielle-app-ist-da.

Der findes en anden tilsvarende App om Berlin, som jeg godt kan downloade – den ser meget nyttig og enkel ud. Info Berlin City Guide hedder den.  Jeg har lige kigget udstillings og museumsafsnittet igennem og det ser ud til at både de kendte og lidt mere ukendte museer er med. Desværre kan jeg også se, at den ikke er helt opdateret – så tag et ekstra tjek på museets eller udstillingsstedets hjemmeside. Det fine er, at App’en kan vise vej via GPS. Selv her fra Aalborg viser den fint vej til f.eks. Topografie des Terrors – og det er uden brug af mobildata. Det er meget velkomment, når man er på ferie med sin mobil og dataforbruget dræner telefonkontoen.

Find Berlin City Guide i Play Googles App store. https://play.google.com/store/apps/details?id=de.infoberlin&hl=de.

Skriv gerne en kommentar