West-Eastern Divan Orchestra i Waldbühne

Den 29. juli kl. 20 spiller Daniel Barenboims fredsprojekt-orkester West-Eastern Orchestra i Berliner Waldbühne.

Det er en koncert, jeg ville tage med, hvis jeg havde mulighed for det. Jeg har hørt det dygtige orkester i Tivoli i København for nogle år siden. Det var en dejlig oplevelse. Og projektet med at lade unge musikere fra Palestina og Israel spille i samme orkester med henblik med håb om at være med til at skabe fredelig sameksistens i mellemøsten er jo meget sympatisk.

Ifølge VisitBerlin har Barenboim lovet at give en koncert igen i år, fordi der var så stor interesse for koncerten sidste år. Waldbühne har plads til 22.290 tilskuere, så det siger noget om, hvor populær koncerten er. Billetterne koster mellem ca. 23 og 70 €, og de kan købes flere steder. Jeg ville gå ind på http://www.waldbuehne-berlin.de/ og booke derfra. Koncertbilletten gælder også som billet til den offentlige trafik ud til koncerten (fra 2 timer før koncerten) og tilbage igen (indtil kl. 3 om natten). På Waldbühnes hjemmeside kan I også læse om, hvordan I kommer til stedet – se  under fanen Anfahrt.

Programmet på koncerten er bl.a. Beethovens 3. og 5. symfoni. I kan læse mere om koncerten på West-Eastern Divan Orchesters hjemmeside og I kan læse mere om Waldbühne på Wikipedia.

Skriv gerne en kommentar