Gitte Hænning i Tipi am Kanzleramt

Da jeg var en lille pige på 6 år sang Gitte Hænning “Ta’ med å og fisk” og jeg var helt vild med den sang og hende. Havde hæfter, hvor jeg klistrede billeder af hende ind. Bagsiden at pladen var “Snakker med mig selv” – den var også god.

Men så tog Gitte Hænning til Tyskland og fik sig en flot karriere der. “Ich will ein Cowboy als Mann” blev et af hendes store hits her. Hun blev dog ved med at udgive plader og give koncerter i Danmark.

Nu så jeg lige på Nordische Botschaftens hjemmeside, at hun giver koncert i Tipi am Kanzleramt 8.,9. og 10. februar. Programmet er materiale fra hendes seneste CD “Was Ihr Wollt.

Jeg har aldrig oplevet hende live – og det kunne have været sjovt at gøre det i Berlin. Det bliver ikke så – men jeg har til gengæld en CD stående i reolen med nogle af de danske hits gennem tiden (som også har været internationale hits)- Flirt, Vi danser, Unge dag, Ønsk mig tillykke osv.

Se Tipi Am Kanzleramts hjemmeside for billetkøb.

Se også Gitte Hænnings hjemmeside

Skriv gerne en kommentar