Gratis Open Air på Kulturforum

I morgen, lørdag den 27. august fra kl. 16 kan man komme til en flot klassisk open air koncert på Kulturforum, pladsen ved siden af Philharmonie. Berliner Philharmonikerne og Deutsche Bank står for arrangementet, så der indbydes flot med fri entré.

Det er sandelig også Berliner Philharmonikerne, som spiller. Og det er selveste Sir Simon Rattle, der dirigerer. Programmet er Brahms’ 2. symfoni og Dvoraks slaviske danse. Begge dejlige musikstykker, som det vil være en fornøjelse af høre med dette dygtige orkester. Koncerten er med til at markere åbningen af den ny sæson.

Philharmonikerne spiller først fra kl. 18, forinden er der nemlig et andet orkester på programmet. Det er Syrian Expat Philharmonic Orchestra, som spiller under dirigenten Mariano Domingo. Orkestret er sammensat af syriske flygtninge, der nu har fået nye hjem i Europa. Der er syrisk symfonimusik på programmet, og der tales lidt hemmelighedsfuldt også om noget fællessang.

Koncertens programpunkter flettes sammen af journalist og tv-vært Jörg Thadeusz. Se mere om koncerten her.

Der er også Lange Nacht der Museen den 27. august, så der er masser andet at besøge på Kulturforum, når I nu er i området – bl.a. Filmmuseets tilbud, som jeg skrev om i går.

Skriv et svar