Husk Twitterlisten på Berlin-nyt

I dag vil jeg henlede opmærksomheden på sidepanelet her på berlin-nyt.

Her har jeg anbragt forskellige bannere, som man kan klikke på og få flere oplysninger, om det pågældende emne.

Nyest er den Twitterliste, som jeg har sat ind. Den er værd at lægge mærke til, for den viser aktuelle nyheder. Det kan være nyheder fra pressen, nyheder om attraktioner eller kulturelle og politiske begivenheder i Berlin.

Twitterlisten opdateres løbende døgnet igennem, så der hele tiden vises de nyeste tweets. Det kan altså betale sig, at tjekke flere gange om dagen, hvis der er en begivenhed i gang, som man vil følge.

Som fx for et par dage siden, hvor der var blevet fundet en bombe fra 2. verdenskrig i Prenzlauerberg, kunne man følge hele forløbet med at evakuere beboere og få bomben afsikret og info om, at den offentlige trafik til området var standset, så længe det stod på. I øvrigt er det helt almindeligt, at der ved gravearbejder bliver fundet sådanne bomber fra 2. verdenskrig.

Så husk at tage et kig på twitterlisten, når I er her på berlin-nyt. Hvis I kunne ønske nogle flere tweets repræsenteret, så sig til. Så kan jeg tilføje dem på listen.

2 tanker om “Husk Twitterlisten på Berlin-nyt”

 1. Hej Ole Jacobsen,
  Tak for din kommentar. Det jeg skrev om i dag, er en twitterliste, jeg har dannet af forskellige tweets med nyheder om/fra Berlin, som jeg har sat ind in sidepanelet. Berlin-nyt er på twitter, hvor dagens indlæg også kommer. Så man kan følge berlin-nyt der, hvis man hellere vil det.
  Hilsen Kirsten

 2. Hej Kirsten Andersen!

  Tak for dine daglige forfriskende/inspirerende små og store input fra Berlin.

  Glæder mig, hvis der også kommer tweets.

  Venlig hilsen
  Ole Jacobsen
  Esbjerg

Skriv et svar