Turen i Teatret

Inden vores sidste tur til Berlin skrev jeg lidt om en teaterforestilling/koncert, som var en hyldest til skuespiller og jazz-sanger Manfred Krug i serien Kurz und Knapp med undertitlen 90 Minuten Jazz, Lyrik, Prosa.

Forestillingen var på Komödie am Kurfürstendamm og det var ikke helt afgjort, om vi skulle til koncerten. I løbet af de dage, vi var i byen faldt det sådan ud, at vi havde overskud til det, så vi satsede bare på, at der var billetter ved Abendkasse, som det hedder. Da Komödie am Kurfürstendamm spiller i Schillertheater i øjeblikket, skulle vi til Bismarckstrasse, men der var heller ikke længere, end vi kunne spadsere fra hotellet. Vejret var lunt, så det var en fin tur både frem og tilbage. På vejen til teatret havde vi beregnet, at vi kunne nå at gøre holdt ved en italiener og spise en pizza.

Der var heldigvis billetter, da vi kom til teatret, også på gode pladser.

Det blev en forrygende aften med afveksling mellem jazz sang ved henholdsvis Thomas Quastoff og Uschi Brüning og Katharina Thalbachs fremragende og muntre oplæsning af Manfred Krugs humørfyldte selvbiografi, som jeg i øvrigt nok skal have fat i på et tidspunkt.

Selvom Flemming ikke kan så meget tysk, at han forstod alle pointerne, hævder han, at han havde stor fornøjelse af forestillingen. Det var altså også fremragende musikere, der ledsagede Quastoff og Brüning.

Næh… man skal ikke være så bange for at tage en chance.

Der er Kurz und Knapp igen i morgen den 16. oktober og den 4. december. Se mere om det her.

 

Skriv et svar