Ulrich Tukur i Dussmann

I morgen den 11. oktober kl. 17 kan I møde Ulrich Tukur hos Dussmann i Friedrichstrasse.

Hvem er han? spørger I måske. Ja, de fleste kender ham nok som den onde Stasimand i De andres liv. Han er en af Tysklands dygtigste skuespillere og har medvirket i mange film. Han har bl.a. også været Tatort Kommissar.

Men han kan meget mere end det. Bl.a. skrive og digte. Nu har han udgivet en ny bog, og det er den, han signerer i morgen hos Dussmann. Bogen hedder Der Ursprung der Welt. Den lyder interessant – hovedpersonen Paul Goullet opdager sin egen dobbeltgænger i et fotoalbum fra 1930’erne. Han begynder at efterforske personen, og undervejs forvandler han sig også til denne. Glider ind og ud af tid.

Men Ulrich Tukur er også musiker. Jeg har oplevet ham live et par gange. Den ene gang optrådte han i lidt à la Ørknens Sønner stil sammen med sit band Die Rhythmus Boys i Komödie am Kuhdamm og den anden gang i Renaissance-Theater, hvor han læste op fra sin egen digtsamling og sang og spillede på klaver og harmonika. Jeg har også en CD med ham, som jeg meget gerne tager frem og spiller.

Det er gratis at være med til signeringen. Læs mere om det her.

Se også Ulrich Tukurs hjemmeside her.

Skriv gerne en kommentar