Tango på Hauptbahnhof 💃🕺

Hvis I ankommer til Hauptbahnhof i Berlin i dag eller i morgen, så skal I lige spidse ører. Det kan nemlig godt være, at der lyder smægtende tangotoner i banegårdshallen.

Det er Contemporary Tangofestival, som er igang. Den varer til og med i morgen, søndag. Der er levende musik, dans og mulighed for, at I selv kan udfolde jer i tangoens trin. Der er vist endda også undervisning, hvis man er en tango-novice.

Tangofestivalen afholdes hvert år siden 2009, og i år er der fokus på finsk og tyrkisk tango – de fleste tænker jo nok på Argentina, når der tales tango – men der findes altså tango fra mange flere steder på kloden. Jeg selv stiftede bekendtskab med finsk tango under et Berlin-ophold og en koncert i Konzerthaus – det var en dejlig aften, og det har jeg beskrevet tidligere her på berlin-nyt.

Det er Zeitgenössische Oper Berlin, Marketinggesellschaft der bundesweiten Einkaufsbahnhöfe GmbH og DB Station&Service AG, som i et samarbejde står for festivalen.

Hvis I ikke skal haste videre, når I kommer ind med toget, så tag denne oplevelse med. Eller hvis I er i Berlin, så kig ind på Hauptbahnhof, som egentlig også er så flot, så den er en attraktion i sig selv, synes jeg.

Læs mere om tango festivalen her.

Jeg lægger en Youtube video fra tangofestivalen sidste på ind her, så I kan få en fornemmelse af, hvad I kan “risikere” at komme til at opleve.

Skriv gerne en kommentar