Berlin Marathon 2019

Berlin Marathon 2019

I dag er der en månedstid til Berlin Marathon 2019. Det er nemlig den 29. september, det finder sted.

Berlin Marathon er et af de populæreste blandt marathonløberne. Dels fordi det er rigtig godt arrangeret og dels fordi turen igennem byen er smuk og fyldt med historisk vingesus.

Fristen for at tilmelde sig løbet i år er forlængst overstået. Men for de fleste af berlin-nyts læsere vil det også nok være som tilskuer, man vil deltage i Berlin Marathon. Kender man nogen, der løber, er det en ekstra stor oplevelse at få mulighed for at heppe på og samtidig opleve et kæmpestort sportsarrangement live.

Er man ikke i Berlin, kan man højst sandsynligt følge det på TV. ARD plejer i al fald at sende direkte fra det. Det har jeg haft stor fornøjelse af at følge. Så er det ligesom, man er lidt i Berlin igen.

Sidder der nu nogle læsere, som skulle få lyst til at melde sig til næste års løb, skal man nok holde øje med hjemmesiden BMW Berlin Marathon, når dette års løb er overstået. Det vil nok være fra midten af oktober til begyndelsen af november, at det er muligt at tilmelde sig løbet. Der er også forskellige rejseselskaber, der arrangerer ture med løb. Se hjemmesiden her, hvor dette års løb omtales.

Skal man så løbe de 42 km, er det en god idé at forberede sig rigtig godt, og nu er der jo et års tid at forberede sig. Og her kan Berlin-nyt godt hjælpe lidt, for jeg har for nogen tid siden fået en henvendelse fra blogskribenten Jenny Brown, som på hjemmesiden Hobby Help har skrevet The Ultimate Beginner’s Guide to Running Your First Marathon, Her giver hun en meget detaljeret og grundig rådgivning om at forberede sig til sit første marathon, og Jenny og jeg har aftalt, at jeg skulle henvise til hendes guide, næste gang jeg skulle skrive om Berlin Marathon. Så klik på linket herunder og få hjælp til forberedelsen, hvis det er Berlin Marathon for jer næste år.

The Ultimate Beginner’s Guide to Running Your First Marathon

Skriv et svar