Søndag i Berlin

Hvad kan man tage sig til sådan en sommersøndag i Berlin?

I dag forestiller jeg mig, at jeg sidder som turist ved hotellets morgenbord og tænker på, hvad jeg skal bruge dagen på i dag.

Det første jeg ville gøre, var at snuppe Berliner Morgenpost og/eller Tagesspiegel og se på deres weekend-tillæg over hvad der sker i byen. Sad jeg ved min PC på værelset, ville jeg slå det op på nettet: http://veranstaltungen.morgenpost.de/berlin/ og http://www.tagesspiegel.de/kultur/

Skulle det være mere specifikt, er der tre portaler, ville følgende portaler interessere mig.

http://www.berlin-buehnen.de/de/, hvor man ser alt hvad der sker indenfor teater, dans, musical og show.

http://www.smb.museum/home.html, som har en oversigt over alle de statslige museer i byen, og det er mange. Sammme sted er der en kalender med alle de omvisning og arrangementer, som museerne byder på i dag.

http://www.hekticket.de/hekticket/.bin/index.cgi?calshow=August+2015&day=2015-08-16&, hvor man kan programmet for i dag og prøve at få en sidste øjebliksbillet. Jeg ville nok gå hen på et af kontorerne ved Zoo eller Alex. De er flinke til at ringe til hinanden, hvis man spørger efter en billet, de selv er udgået for.

Classictic.com, som viser oversigt over de klassiske koncerter i Berlin (faktisk i de store byer i hele verden). Hvis man ikke længere kan booke over nettet, fortæller de, hvor man kan ringe til, eller hvilket billetkontor, man skal gå til.

Ticketonline.de, som sælger billetter til en blanding af arrangementer, rock/pop/show m.m.

Ja, det svære bliver at beslutte sig, ikke sandt?

Skriv gerne en kommentar