Sir Simon’s sidste koncert i Philharmonie

I aften, onsdag den 20. juni, dirigerer Sir Simon Rattle sin sidste koncert i Philharmonie som chefdirigent for Berliner Philharmonikerne efter 16 år på podiet. Fra næste sæson overlades dirigentstokken til Kirill Petrenko.

Det er altså en helt særlig koncert, man kan komme til at overvære i aften. På programmet står Gustav Mahlers sjette symfoni. Det var også den, der var på programmet, da Rattle dirigerede Berliner Philharmonikerne ved sin debut som dirigent i 1987. Billetter til koncerten i aften kan bestilles via telefon eller i Philharmoniens billetsalg. Se mere om koncerten her.

Også for os, som ikke er i Berlin, er der mulighed for at overvære koncerten. Den bliver nemlig vist på nettet via Digital Concert Hall. En billet til den digitale koncert koster 9,90 Euro. Man køber billetten og så kan man se hele koncerten i aften og andre koncerter 7 dage frem samt koncerter og film i arkivet. DET ER DA BILLIGT! Det betyder altså, at man også kan se koncerten lørdag aften, den 24. juni i Waldbühne i Berlin. Alt det for ca. 75 kr.! Det vil jeg, det er helt sikkert. Se mere om koncerterne i Digital Concert Hall her.

Koncerten bliver også transmitteret til biografer verden over, og selvfølgelig i Berlin. I kan se en oversigt over de biografer, hvor koncerten bliver vist her. I Danmark er det kun Gilleleje Bio, der viser koncerten. Det er altså også en mulighed, hvis I har mulighed for at være der i aften.

Et særligt tip: I kan indtil den 30. juni bede om at få tilsendt det nye sæsonprogram i papirversion – og oven i købet får I en gratis billet til Digital Concert Hall. Se mere om det her. Det gælder også lande udenfor Tyskland som fx Danmark. Så det er da bare at se at få bestilt!

God fornøjelse med koncerten!

Skriv et svar